Връзка с нас: office@dikom-varna.com 0889 203 305 .........Мълниезащита и заземителни инсталации. Мълниеприемници с изпреварващо действие от Диком ООД - гр.Варна
Български

Видеонаблюдение

sideblock

В последните години бурното развитие на технологиите направи достъпни услугите на една доста широкообхватна област – видеонаблюдение. Това допълни една останала ниша в охраната, надзора и комуникациите не само във Варна. За нуждата от една система за видеонаблюдение няма противоречиви мнения – необходима е. От тук нататък вече стои въпроса за самото нейно изграждане, проектирането, подръжката и отношението цена/качество.


Тъй като тази област е сравнително млада за крайния потребител, на първо място в решението за изграждане трябва да стои въпроса – Кой ще я проектира? Кадрите на нашата компания са висококвалифицирани електроинженери с широкоъгълни компетенции в сферите на теорията, които застъпват изграждането на системата – проектиране на разположението, захранването (много често подценявано), защита на оборудването, професионалното опроводяване и естетическия вид на готовата система, тъй като тя ще се явява ваша мебел. От натрупания опит ние ще Ви предложим няколко варианта за изпълнение, от които ще изберете най-подгодящия за Вас. 


Фирма "ДИКОМ" ООД, град Варна Ви предоставя професионално изпълнение на всички етапи от създаването на система за видеонаблюдение, като гарантираме гаранционна и след гаранционна подръжка, ремонт и профилактика на вече изградени системи. Нашата коректост е Вашият коз.

                                                            

 

Сравни
Покажи :
Сортиране по :
Диком ООД
© 2016 | Всички права запазени
Web Statistics