Връзка с нас: office@dikom-varna.com 0889 203 305 .........Мълниезащита и заземителни инсталации. Мълниеприемници с изпреварващо действие от Диком ООД - гр.Варна
Български

Електроинсталации

sideblock

                                                         
"Диком" ООД изгражда комплексно всички видове силови електроинсталации в жилищни и промишлени сгради във Варна и цяла България. Внедрява в експлоатация главни електрически табла, разпределителни и апартаментни табла. Дружеството използва високо качествено оборудване и съобразно предпочитанията на клиента окомплектова системата с такава апаратура. 


Фирмата изпълнява доставка и монтаж на всички видове електроинсталации за Варна и страната: скрита под мазилка с проводник ПВВМ-Б1 или в тръби с проводник СВТ и ПВА, както и открити кабелни линии с кабелни канали и кабелни скари. Аварийно отстраняване на повреди,  техническа поддръжка и проверка на съществуваща електрическа инсталация. Ремонт и поддръжка на електрическа част на отоплителни системи(електрически котли, горелки, бойлери и др.).


"Диком" ООД - Проектира и изгражда осветителни инсталации с най различни видове осветителни тела в зависимост от предпочитанията на клиента. Вътрешно, парково, фасадно, аварийно и промишлено осветление от всякакъв вид.

Всички изградени от нас електрически и слаботокови инсталации са с гаранция от 5/ пет/ години.

Сравни
Покажи :
Сортиране по :
Диком ООД
© 2016 | Всички права запазени
Web Statistics