Връзка с нас: office@dikom-varna.com 0889 203 305 .........Мълниезащита и заземителни инсталации. Мълниеприемници с изпреварващо действие от Диком ООД - гр.Варна
Български

sideblock

 

                                                         

                                                         Eкзотермични заварки ТhermOweld за изграждане на заземителни инсталации 

Екзотермичните заварки са изключително ефикасен и ефективен метод за електрическо свързване, без да се налага използването на външен източник на енергия, както при конвенционалите заварки. Екзотермична връзка е много по-издръжлива на високите стойности на тока, отколкото  връзките с обикновените клеми, с болтова връзка или конвенционални заварки, които са най-широко използвани в България.  Eкзотермичните заварки ТhermOweld постигат трайна електрическа и молекулярна връзка, която не може да се разхлаби или корозира. Високата температура, която се достига води до  химична реакция между  съставките на прах – меден оксид и алуминий.  Самата химична реакция се осъществява в калъп от графит, когато заваръчният материал достигне необходимата температура, той се разтапя и се стича към кухината на калъпа,  където се намират проводниците, които предстои да се съединят. Готовата заварка се охлажда  изключително бързо, след което калъпът може да се свали и да се направи следващата заварка.

Калъпите от графит за различни видове заварки на компанията ThermOweld са проектирани и изработени по технолигия, която позволява всеки един електротехник с минимлани нива на подготовка да работи безпроблмно с тях.

 ,,Диком‘‘ ООД предлага най-голямо разнообразие от калъпи и заваръчен материал за направата на екзотермични заварки за изграждането на заземителни инсталации от най-различен тип. Eкзотермичните заварки са предназначени за всички сфери на енергетиката, информатиката, телекомуникациите, както и за други  индустриални отрасли.

                                                      

 

 

Сравни
Покажи :
Сортиране по :
Диком ООД
© 2016 | Всички права запазени
Web Statistics