Menu
Your Cart

БРОЯЧ НА МЪЛНИИ

“Диком‘‘ ООД предлага на българския пазар висококачествени броячи за мълнии. Обширната продуктова гама е съставена от броячи на мълнии, които биват с модерна визия, изчистени форми или класически дизайн, така че да отговорят на разнообразните клиентски очаквания. Всички елементи се характеризират със здрава и надеждна конструкция и минимален размер за дискретна интеграция в мълниезащитната системата.

  

Функцията на брояча за мълнии е да отчита всички директни попадения на мълнии върху мълниезащитната уредба. Броячът за мълнии не се нуждае от външно електрическо захранване, което му гарантира дълъг експлоатационен живот. Монтира се на един от токоотводите, без да се налага прекъсване, което гарантира надеждна електрическа проводимост на мълниезащитната уредба.

При директно попадение на мълния върху мълниезащитната система се генерира ток в порядъка от 30 кА до 200 кА и напрежение, което може да достигне 100 000 000 волта. След всяко попадение на мълния е задължително да се провери всеки един от компонентите на системата за мълниезащита, независимо дали е активна или конвенционална мълниезащита. Броячът на мълнии ни позволява да упражняваме непрекъснат контрол и мониторинг върху мълниезащитната система /гръмоотвода/, което ни гарантира че системата е в оптимално състояние и оставаме защитени. Добрата поддръжка води до дълъг и надежден експлоатационен живот на мълниезащитната инсталация.

Съгласно ръководството UTE 17-106, броячите за мълнии са проверени в реални условия чрез тестове във високоволтова лаборатория. Защитата им срещу електромагнитното излъчване на напрежението на мълнията е сертифицирана до 100 кА – вълна 8/20 μs.

                                                                                           

Brand: AIDITEC SYSTEMS Model: ADT COUNTER
Всяко директно попадение на мълния може да бъде отчетено и записано чрез интегриране на брояча за мълнии ADT COUNTER / Електромеханичен брояч /  като част от мълниезащитната система /мълниезащитна инсталация/. Инсталира се на един от вертикалните токоотводи, без да се налага прекъсване, което гарант..
0лв.
Без данък:0лв.
Model: Електронен брояч за мълнии
Електронен  брояч за мълнии, записва всички директни попадения на мълнии върху мълниезащитна уредба, разполага с LCD дисплеи за визуализация. Минимален размер, които позволява дискретно внедряване в системата. Надеждна и здрава конструкция. Поставя се на един от вертикалните токоотводи, без да се на..
0лв.
Без данък:0лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)
Този сайт ползва бисквитки за да ви предложи най-добра работа със сайта.
АКО ПРОДЪЛЖИТЕ ДА СЪРФИРАТЕ В САЙТА, ВИЕ СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ С ИЗПОЛЗВАНИТЕ ОТ НАС БИСКВИТКИ!