Menu
Your Cart

БРОЯЧ НА МЪЛНИИ

  

Функцията на брояча за мълнии е да отчита всички директни попадения на мълнии върху мълниезащитната уредба. Броячът за мълнии не се нуждае от външно електрическо захранване, което му гарантира дълъг експлоатационен живот. Монтира се на един от токоотводите, без да се налага прекъсване, което гарантира надеждна електрическа проводимост на мълниезащитната уредба.

При директно попадение на мълния върху мълниезащитната система се генерира ток в порядъка от 30 кА до 200 кА и напрежение, което може да достигне 100 000 000 волта. След всяко попадение на мълния е задължително да се провери всеки един от компонентите на системата за мълниезащита, независимо дали е активна или конвенционална мълниезащита. Броячът на мълнии ни позволява да упражняваме непрекъснат контрол и мониторинг, което води до дълъг и надежден експлоатационен живот на мълниезащитната инсталация.

Съгласно ръководството UTE 17-106, броячите за мълнии са проверени в реални условия чрез тестове във високоволтова лаборатория. Защитата им срещу електромагнитното излъчване на напрежението на мълнията е сертифицирана до 100 кА – вълна 8/20 μs.

 

PDF  с подробна информация свали ТУК

                                                                                           

Brand: FRANCE PARATONNERRES Model: I FLASH REPORT- Брояч за мълнии
 Импулсен брояч за мълнии  I FLASH REPORT е уред, който записва всички директни попадения на мълнии върху мълниезащитна уредба. Иновативната му технология дава възможност да бъдат записани точните параметри на настъпило мълниеносно събитие - дата, час, продължителност и сила на е..
0лв.
Без данък:0лв.
Brand: INGESCO Model: Брояч мълнии CRD-11
​Броячът за мълниезащита CDR-11 е устройство, предназначено да открива удари от мълнии във външни инсталации за защита от мълнии. CDR-11 установява електрически ток, който се получава при заземен проводник, когато възникне удар от мълния. Устройството регистрира на всяко от въздействията чрез увелич..
0лв.
Без данък:0лв.
Brand: INGESCO Model: Брояч на мълнии CDR-Universal
Отчита  брояна на мълнии директно попаднали върху мълниезащитна уредба.Производител: Dena Desarrollos (Испания)..
0лв.
Без данък:0лв.
Brand: FRANCE PARATONNERRES Model: Брояч на мълнии IONICOUNT
​Функцията на брояча за мълнии е да записва всички директни попадения на мълнии върху мълниезащитна система. Здрава и надеждна конструкция, минимален размер за дискретна интеграция в системата. Пълна автономия, използва излъченото поле, за да активира брояча. Няма нужда от захранване и батерия. ..
0лв.
Без данък:0лв.
Brand: FRANCE PARATONNERRES Model: Електронен брояч за мълнии
Електронен  брояч за мълнии, записва всички директни попадения на мълнии върху мълниезащитна уредба. Не се нуждае от външно ел. захранване, снабден с вградена батерия.Обхват на действие: 1 до 100 кА (8/20 μs)Размер: 65 x 50 x 45 ммТегло: 0,14 кг.Производител: France Paratonnerres (Франция )..
0лв.
Без данък:0лв.
Brand: Raycap-ISKRA ZAŠČITE d.o.o. Model: Цифров брояч на мълнии Prolec Basic
Отчита броя на директно попаднали мълнии върху мълниепримника.  LCD екран показващ броя на мълниите, час и дата на събитието. Не изисква външно ел.захранване, има вградена сменяема батерия с минимален живот 5 години.Технически характеристики:Обхват на регистър: от 0 до 999 импулсиРаботна т..
0лв.
Без данък:0лв.
Показани 1 от 6 | 6 (1 Страници)
Този сайт ползва бисквитки за да ви предложи най-добра работа със сайта.
АКО ПРОДЪЛЖИТЕ ДА СЪРФИРАТЕ В САЙТА, ВИЕ СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ С ИЗПОЛЗВАНИТЕ ОТ НАС БИСКВИТКИ!