Връзка с нас: office@dikom-varna.com 0889 203 305 .........Мълниезащита и заземителни инсталации. Мълниеприемници с изпреварващо действие от Диком ООД - гр.Варна
Български

sideblock

sideblock
ДЕТЕКТОР ЗА МЪЛНИИ
ДЕТЕКТОР ЗА МЪЛНИИ
Код на продукта : Детектор за мълнии
Наличност : В наличност
 

Детектора за мълнии “Deromas” е разработен от френския производител FRANCE PARA TONNERRES,  той ни позволява да се разхождаме на открито, да ловим риба, да ловуваме, да спортуваме максимално много време преди да попаднем в гръмотевична буря.  Същият може да ни покаже и в каква посока следва да се движим, за да избегнем центъра на бурята. Детектора за мълнии е портативна аларма, сигнализираща за гръмотевична буря. Чрез постоянен мониторинг се задейства визуално и звуково предупреждение, което показва необходимостта от това да потърсим подслон.

Голямата му способност за откриване позволява да се прогнозира наличиета на буря до 64 км. Когато бъде засечена гръмотевична буря се включва звуков сигнал, а светодиодите са осветени в зависимост от обхвата на светкавицата. Детектора на мълнии “Deromas” е изключително ергономичен, може да се закачи към колан, чанта или дреха, тъй като има клипс. Два часа след като не е засичало мълния, устройството се изключва, а повторното му включване става лесно само с натискането на бутона.

ОБХВАТ НА ДЕЙСТВИЕ:

  39-64км;

  19-39 км;

  10-19 км;

►  0-10км.

Характеристики:

Размери – 20x50x70mm;

Тегло: 80 гр;

Захранване: 2 ААА LR3;

Гаранция: 1 година.

 

 

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
Диком ООД
© 2016 | Всички права запазени
Web Statistics