Menu
Your Cart

ПОДОБРИТЕЛ ЗА ЗАЗЕМЯВАНЕ

Функцията на сместа /подобрителя за заземяване/ е да поддържа специфичното съпротивление много ниско, там където почвата е с повишено специфично съпротивление, за да бъде осигурена оптималната ефикасност на заземителната инсталация.

ЗАЩО Е НЕОБХОДИМО ДА СЕ ИЗПОЛЗВА ПОДОБРИТЕЛ ЗА ЗАЗЕМЯВАНЕ

Чрез дългогодишия си опит, екипът на „Диком“ ООД е установил, че за изграждането на надеждна заземителна уредба от базово значение е типът на почвата, където тя се изгражда. Поради нееднородността на почвата в различните геоложки райони на България /почви с ниска проводимост като песъчливи почви, каменисти терени, скална маса и др./ за постигане на необходимото земно съпротивление е потребно да се използва подобрител за заземяване /смес за понижаване съпротивлението на заземителна инсталация/.

КАК СЕ ПРИЛАГА ПОДОБРИТЕЛЯ ЗА ЗАЗЕМЯВАНЕ

 „Диком“ ООД предлага подобрител за заземяване в разфасовки по 25 кг (торба по 25 кг). От дългогодишната ни практика сме установили, че количеството от 25 кг. е достатъчно за третиране на два вертикални заземителя с дължина от 1.5м или за 6-7 м за заземителна шина или проводник, разположени хоризонтално в траншей.

Model: Подобрител за заземяване / Смес за подобряване на заземяване/
Функцията на сместа /подобрителя за заземяване/ е да поддържа специфичното съпротивление много ниско, там където почвата е с повишено специфично съпротивление, за да бъде осигурена оптималната ефикасност на заземителната инсталация.„Диком“ ООД предлага подобрител за заземяване в разфасовки по 25..
0лв.
Без данък:0лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)
Този сайт ползва бисквитки за да ви предложи най-добра работа със сайта.
АКО ПРОДЪЛЖИТЕ ДА СЪРФИРАТЕ В САЙТА, ВИЕ СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ С ИЗПОЛЗВАНИТЕ ОТ НАС БИСКВИТКИ!