Menu
Your Cart

ДИКОМ ООД

Brand: ДИКОМ ООД Model: Алуминиев проводник Ф8
Алуминиев проводник Ф8 мм (AlMgSi Ф8) , подходящ за изграждане на външни мълниезащитни мрежи и токоотводи. Приложим е само за открит монтаж, не е пригодим за полагане под мазилки, топлоизолации, хидроизолация и в почвата.Описание:Размер: Ф 8 мм;Опаковка: 20 кг;Дължина на кангала 100 ..
0лв.
Без данък:0лв.
Brand: ДИКОМ ООД Model: Вертикален анкер
Вертикалният анкер е най – доброто решение за укрепване на носещата мачта на мълниеприемника върху хоризонтални плоскости. Вертикално анкериране.Описание:Размер на основа: 400 x 400 мм; 300 x 300 мм; 250 х 250 мм – изработка по поръчка;Дължина на рамото: 300 мм; 500 мм; 1000 мм- изработк..
0лв.
Без данък:0лв.
Brand: ДИКОМ ООД Model: Екструдиран проводник
Екструдираният проводник Ф 8 мм. (AlMgSi Ф8 с негоримо PVC покритие) e приложим при изграждане на мълниезащитни токоотводи скрити под мазилка,  хидроизолация, топлоизолации или облицовки.Описание: Размер: Ф 8 мм Опаковка: 20 кг. Материал: Сплав от алуминий, магнезий и силиций (AlMgSi0.5..
0лв.
Без данък:0лв.
Brand: ДИКОМ ООД Model: Изолатор за мачта
Изолатор за електричeско изолиране на мълниеприемика с изпреварващо действие от носещата мачта.Подходящ за носещи мачти с размери  Ø1 1/2" и Ø1 1/4".  Изработва се по поръчка. Материал: Полиамид (РА 6)Характеристики:Висока механична якост; Устойчив на огъване, износ..
0лв.
Без данък:0лв.
Brand: ДИКОМ ООД Model: Мачта за мълниеприемник с изпреварващо действие
Мачта /мълниеприемен прът/ - Подходяща за всички видове мълниеприемници с изпреварващо действие /активни/ мълниеприемници. Закрепва се върху покривната конструкция на сградата /възможност за вертикален и хоризонтален монтаж/ или като пилон на фундамент. Устойчива е при специфични атмосферни влияния ..
0лв.
Без данък:0лв.
Brand: ДИКОМ ООД Model: Стенен анкер
Стенният анкер е подходящ за закрепване на носещата мачта на мълниеприемника с изпреварващо действие върху вертикални основи като (комини, асансьорна шахта, бордове, метални колони и др.). За закрепване на мачта до 5.00 м са необходими 2 бр. стенни анкера. За мачти с по-голяма дължина от 5.00 м. до ..
0лв.
Без данък:0лв.
Brand: ДИКОМ ООД Model: Триточкова стойка за мачта
Стойка тип ‘’ТРИНОГА’’ / Триточкова стойка за мачта /, разположен върху бетонни тежести  с подложка от 16 кг. Подходящ за монтаж на мълниезащитни мачти за активни мълниеприемници /мълниеприемници с изпреварващо действие/ с дължина от 2.00м. до 4.00м. Монтажа се извършва без пробиване. Намира приложе..
0лв.
Без данък:0лв.
Brand: ДИКОМ ООД Model: Укрепване на мачта за активен мълниеприемник
Укрепване на мачта за активен мълниеприемник към комин Укрепване тип „Стяжка“ - подходяща както за комини, така и за стоманобетонни и метални колони, които не позволяват да се извършва пробиване или заваряване при монтажа. Изработва се по поръчка. Монтира се с шпилки М8 мм или М10 мм и шестоъгълни г..
0лв.
Без данък:0лв.
Brand: ДИКОМ ООД Model: Укрепващ елемент за конвенционален мълниеприемник -тип „Стяжка“
Укрепващ елемент - тип „Стяжка“ за конвенционален мълниеприемник / франклинов прът/ към комин. Подходящ е за керамични комини, вентилационен блок и др., при които не се позволява да се извършва пробиване при монтажа. Изработва се по поръчка в зависимост размера на комина. Монтира се с шпилки М8 мм и..
0лв.
Без данък:0лв.
Brand: ДИКОМ ООД Model: УКРЕПВАЩА СТОЙКА ЗА МАЧТА - ТИП „ПАЯК“
УКРЕПВАЩА СТОЙКА ЗА МАЧТА НА АКТИВЕН МЪЛНИЕПРИЕМНИК - ТИП „ПАЯК“Укрепващ елемент - тип „ПАЯК“ е подходящ за закрепване на мачти на мълниеприемници с изпреварващо действие /активни мълниеприемници/ към двускатни метални покриви (от гофрирана ламарина или сандвич панели).  Намира приложение ..
0лв.
Без данък:0лв.
Brand: ДИКОМ ООД Model: Х- образен вертикален анкер
Х- образен вертикален анкер/ Четириточкова стойка за мачта на мълниеприемници с изпреварващо действие/, разположен върху бетонни тежести  с подложка от 16кг. до 32кг. Подходящ за монтаж на мълниезащитни мачти за активни мълниеприемници с дължина от 2.00м. до 8.00м. Монтира се без да се налага пробив..
0лв.
Без данък:0лв.
Показани 1 от 11 | 11 (1 Страници)
Този сайт ползва бисквитки за да ви предложи най-добра работа със сайта.
АКО ПРОДЪЛЖИТЕ ДА СЪРФИРАТЕ В САЙТА, ВИЕ СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ С ИЗПОЛЗВАНИТЕ ОТ НАС БИСКВИТКИ!