Menu
Your Cart

ЕКЗОТЕРМИЧНА ЗАВАРКА THERMOWELD

                                                                        

                                                                                  Eкзотермични заварки ТhermOweld за изграждане на заземителни инсталации 


 

Екзотермичните заварки са изключително ефикасен и ефективен метод за електрическо свързване, без да се налага използването на външен източник на енергия, както при конвенционалите заварки. Екзотермична връзка е много по-издръжлива на високите стойности на тока, отколкото  връзките с обикновените клеми, с болтова връзка или конвенционални заварки, които са най-широко използвани в България.  Eкзотермичните заварки ТhermOweld постигат трайна електрическа и молекулярна връзка, която не може да се разхлаби или корозира. Високата температура, която се достига води до  химична реакция между  съставките на прах – меден оксид и алуминий.  Самата химична реакция се осъществява в калъп от графит, когато заваръчният материал достигне необходимата температура, той се разтапя и се стича към кухината на калъпа,  където се намират проводниците, които предстои да се съединят. Готовата заварка се охлажда  изключително бързо, след което калъпът може да се свали и да се направи следващата заварка.

Калъпите от графит за различни видове заварки на компанията ThermOweld са проектирани и изработени по технолигия, която позволява всеки един електротехник с минимлани нива на подготовка да работи безпроблмно с тях.

 ,,Диком‘‘ ООД предлага най-голямо разнообразие от калъпи и заваръчен материал за направата на екзотермични заварки за изграждането на заземителни инсталации от най-различен тип. Eкзотермичните заварки са предназначени за всички сфери на енергетиката, информатиката, телекомуникациите, както и за други  индустриални отрасли.

                                                      

 

Brand: THERMOWELD Model: Заваръчен материал за екзотермична заварка
Прах за заваряване- меден оксид и алуминий..
0лв.
Без данък:0лв.
Brand: THERMOWELD Model: Калъпи за екзотермични заварки
Разнообразие от най различни калъпи за екзотермична заварка за направа на електрически връзка между:► проводник-проводник► проводник – заземителен кол► проводник – заземителна шина ► проводник – метална арматура и др...
0лв.
Без данък:0лв.
Brand: THERMOWELD Model: Запалващо устройство
Устройство за запалване на заваръчен материал (прах- меден оксид и алуминий)  при направа на екзотермична заваркаMатериал: поцинкован..
0лв.
Без данък:0лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)
Този сайт ползва бисквитки за да ви предложи най-добра работа със сайта.
АКО ПРОДЪЛЖИТЕ ДА СЪРФИРАТЕ В САЙТА, ВИЕ СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ С ИЗПОЛЗВАНИТЕ ОТ НАС БИСКВИТКИ!