Връзка с нас: office@dikom-varna.com 0889 203 305 .........Мълниезащита и заземителни инсталации. Мълниеприемници с изпреварващо действие от Диком ООД - гр.Варна
Български

sideblock

sideblock
Заземителен тестер EM4058
Заземителен тестер EM4058
Код на продукта : Заземителен тестер EM4058
Наличност : В наличност
 

Земният тестер EM4058 е цифров микропроцесорен уред, който позволява да се измери съпротивлението на земното съпротивление и съпротивлението на земната повърхност (използвайки метода на Wenner), както и да се открият паразитни напрежения в земната повърхност. Този уред е подходящ за измерване на земителни уредби в ел. подстанции, индустриални обекти, разпределителни мрежи и др., Съгласно IEC 61557-5.

Също така е подходящ за измерване на съпротивлението на почвата. Той е напълно автоматичен и лесен за експлоатация. Преди да започнете всяко измерване, оборудването ще провери дали условията са в рамките на съответните граници и ще уведомят оператора в случай, че се появи някаква аномалия (прекалено високо напрежение на смущения, прекомерна съпротива при тестовите шпайкове, много малък тестов ток и т.н.). След това ще търси най-подходящия обхват и ще покаже резултатите от измерването в буквено-цифров дисплей.

EM4058 има вградена памет за съхранение на измервания и вграден принтер, освен USB интерфейса, който позволява да се предават измерените стойности на компютър или записващо устройство за по-късен анализ и има отдалечен интерфейс, който позволява дистанционно управление устройство с Android. Той се захранва от акумулаторна батерия и се доставя с всички необходими принадлежности за измерване (изпитателни шпилки, изводи и т.н.) в спомагателен корпус, който го прави лесен за носене.

Заземителният тестер ЕМ4058 има четири диапазона, които автоматично се избират, обхващащи измервания от 0,01 Ω до 20 kΩ, което позволява да се получат много точни измервания за всякакъв вид почви. По време на измерването на съпротивлението на земята, операторът може да посочи разстоянието между шиповете, за да може устройството да приложи формулата на Wenner и да покаже директно стойността на съпротивлението.

Напишете коментар

Вашето име :


Вашият коментар : Забележка: Не поставяйте HTML код в полето, тъй като той няма да бъде интерпретиран като HTML код, а ще се покаже като текст!

Рейтинг : Лош           Добър

Въведете кода в полето :
Диком ООД
© 2016 | Всички права запазени
Web Statistics