За нас

1
Видео + Текст
Линк от Youtube, Vimeo, Facebook или VBOX7
https://www.youtube.com/watch?v=VV0ILxkEdL4

ИСТОРИЯ

Фирма ‘‘Диком‘‘ ООД е изцяло специализирана в проектиране, изграждане и поддръжка на мълниезащита, заземителни инсталации и защита от атмосферни и комутационни пренапрежения. Също така предлагаме дистрибуция на пълна гама продукти, свързани с дейността ни. Ежедневно съчетаваме експертиза и ноу-хау с работа на терен, за да намерим най-ефективните решения за различните предизвикателства пред които сме изправени, когато изграждаме ефективна мълниезащитна система. Поради тази причина вярваме, че сме способни да Ви осигурим комплексна услуга, която е резултат от много проучвания и над 15 години опит. Атестациите и референциите от множеството доволни клиенти ни дават увереност да продължаваме да предоставяме най-качествените решения в тази област! 

Презентация на фирма Диком ООД - ВИЖ ТУК​​​​​​​          ​​​​​​​

Добави файлове
2
Текст
'Диком ООД'' е ексклузивен представител на един от световните лидери на технологии за мълниезащита - испанския производител AIDITEC SYSTEMS, произвеждащ мълниеприемници с изпреварващо действие AIDITEC със серии ADVANCE, SIGMA и ELECTRON. 

ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ

Предмет на дейност на дружеството е:

 Проектиране и изграждане на мълниезащитни и заземителни инсталации на жилищни и промишлени сгради, бизнес и офис сгради, хотели, съоръжения и открити пространства

 Осигуряване на дългогодишна и надеждна експлоатация на мълниезащитните уредби

 Контрол и наблюдение на мълниезащитните инсталации

 Доставка и монтаж на мълниезащитни, заземителни продукти и мълниеприемници с изпреварващо действие

 Оценка на текущото състояние на обекта

 Оценка на околната среда около обекта (сгради, мълниезащити, открити пространства, почви)

 Издаване на технически паспорт /досие/ на мълниезащитната уредба


ВИЗИЯ И МИСИЯ


''Диком'' ООД  непрекъснато се стреми да осигурява високо качество на мълниезащитните инсталации  на цени съобразени с условията и изискванията на българския пазар и покупателна способност на потребителите.

Основна грижа на дружеството е да гарантира безопасността на хората, домашните и селскостопански животни и да защити движимото и недвижимо имущество и оборудване срещу щети, които могат да бъдат причинени от опасни и вредни фактори в резултат на преки попадения на мълнии или на вторични въздействия на мълнии.


ЕКИП

В нашето дружество работят висококвалифицирани служители с дългогодишен опит в областта на мълниезащитата и заземителните уредби. През последните  години ръководството на ''Диком'' ООД  прие в професионалния си екип млади специалисти със съответните знания и компетенции.  Желанието ни е да насърчим младите хора в България да се развиват в този нелек и изпълнен с предизвикателства бранш.

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ ДИКОМ ООД


 Предлагаме цялостно решение за Вашата мълниезащитна и заземителна инсталация
 Високо качество на достъпни цени
 Дългогодишен опит в областта на превенция и защита от преки попадения на мълнии и вторични въздействия
 Инженерингови проучвания и прилагане на опит и експертна оценка за всеки проект
 Като ексклузивни представители на оборудване за мълниезащита, имаме възможността да предложим на нашите клиенти високо качество на достъпни цени. Елементите, с които работим са с европейски произход, а мълниеприемниците с изпреварващо действие AIDITEC с доживотна гаранция срещу производствени дефекти
 Множество доволни клиенти​​​​​​​
Добави файлове
3
Галерия
Качи изображение
Оразмери
Изтрий
Алт. Текст:
Връзка:
Отваряне в:
Добави файлове