Подобрител за заземяване
Подобрител за заземяване
Сподели:
В почви с високо специфично съпротивление /песъчлива почва, скалисти терени и др./ достигането на ниско земно съпротивление на заземителната инсталация, може да е невъзможно  само с инсталирането на заземителни компоненти /заземителни електроди, заземителни шини и др./. Това поражда нуждата от използване на подобрител за заземление.

Функцията на сместа /подобрителя за заземяване/ е да поддържа специфичното съпротивление много ниско, там където почвата е с повишено специфично съпротивление, за да бъде осигурена оптималната ефикасност на заземителната инсталация. Не губи свойствата си с течение на времето.

„Диком“ ООД предлага подобрител за заземяване в разфасовки по 25 кг (торба по 25 кг). От дългогодишната ни практика сме установили, че количеството от 25 кг. е достатъчно за третиране на три вертикални заземителя с дължина от 1.5м или за 6-7 м за заземителна шина или проводник, разположени хоризонтално в траншей.
 

Предлага се в разфасовки по 25 кг.

В почви с високо специфично съпротивление постигането на ниско земно съпротивление може да е невъзможно само с инсталирането на заземителни елементи. Това поражда нуждата от използване на подобрител за заземление.
Доставка
Направи запитване
Вход Регистрация
Още продукти