Мачта за Мълниеприемник с изпреварващо действие- Мълниеприемен прът
Мачта за Мълниеприемник с изпреварващо действие- Мълниеприемен прът
Сподели:
Мачта за активен мълниеприемник /мълниеприемен прът/ - Приложима за всички видове мълниеприемници с изпреварващо действие /активни мълниеприемници/. Подходяща за закрепване върху покривната конструкция на сградата /възможност за вертикален и хоризонтален монтаж/ или като пилон на фундамент. Устойчива е при специфични атмосферни влияния (големи натоварвания от вятър или бури). Висока издръжливост на корозионни процеси.

Разполага с преходник /адаптор/ за монтаж на мълниеприемник с изпреварващо действие и клема за осъщаствяване на надеждна токопродима връзка с токоотвода или заземителната шина. Диаметърът на основата се определя в зависимост от дължината на мачтата, а диаметърът на върха е 1' цол. Цената на носещата мачта за мълниеприемник се определя в зависимост от размера. Мачтите се предлагат в богата продуктова гама. Извършва се и производство по поръчка - по задание на клиента.

 
Описание:
Дължина: 2.00 м - 10.00 м (2.30м, 3.00м, 4.00м, 5.00м, 6.00м, 7,00м, 8.00м, 9.00м и 10.00м).
Дебелина на стените: 4.00- 8.00 мм- В зависимост от височината.
Материал: Изборът на материал зависи от специфичния климат на района, както и от бюджета - Неръждаема стомана, Горещо поцинкована с прахово боядисване /с цвят по избор на клиента/.
 
Доставка
Направи запитване
Вход Регистрация
Още продукти