Услуги

Фирма Диком ООД е тясно специализирана в областта на мълниезащитата. Предлага комплексни услуги в сферата, които се отличават с качество и професионализъм, постигнати посредством обогатяване чрез множество обучения и семинари, дългогодишен опит - повече от 15 години и ангажирани специалисти в компанията, притежаващи съответното образование и квалификации.

Диком ООД е ексклузивен представител за България на испанския производител на мълниеприемници с изпреварващо действие AIDITEC SYSTEMS.

Корпоративните ценности, които са здрава основа при формиране на политиката на компанията са устойчиво развитие, последователност и коректност! Те са мотивирани от стремежа, клиентите да получават това, което компанията би желала да намира като качества у своите партньори.
 

Услугите, които ДИКОМ ООД предлага в сферата на мълниезащитата са:

Проектиране и изграждане на мълниезащитни и заземителни инсталации на жилищни и промишлени сгради, бизнес и офис сгради, хотели, съоръжения и открити пространства;
  Производство на укрепващи елементи за активна мълниезащита;
Търговия с висококачествено оборудване за мълниезащита;
 Монтаж на мълниезащитни и заземителни инсталации и издаване на технически паспорт /досие/ на мълниезащитната уредба;
 Защита срещу атмосферни и комутационни пренапрежения;
Извършване на периодични и извънредни проверки на изградени системи за мълниезащита.ДИКОМ ООД съумява да предложи всички тези услуги на възможно най-добрите цени, поради това, че е директен вносител на елементи за мълниезащита и защото вярва, че качеството следва да се предоставя като норма, а не като лукс!