Menu
Your Cart

AIDITEC SYSTEMS

Brand: AIDITEC SYSTEMS Model: ADT COUNTER
Всяко директно попадение на мълния може да бъде отчетено чрез изнтегриране на брояча за мълнии ADT COUNTER като част от мълниезащитната система /мълниезащитна инсталация/. Инсталира се на един от вертикалните токоотводи, без да се налага прекъсване, което гарантира надеждна електропроводимост. Брояч..
0лв.
Без данък:0лв.
Brand: AIDITEC SYSTEMS Model: PDC ELECTRON E 15
Мълниеприемникът с изпреварващо действие AIDITEC ELECTRON 15 ms е идеално/отлично решение за осигуряване на ефективна мълниезащита на сгради, обекти и съоръжения с неголяма разгъната площ. Активният мълниеприемник AIDITEC ELECTRON 15 µs е преминал всички тестове за качество - електрически тестове, т..
0лв.
Без данък:0лв.
Brand: AIDITEC SYSTEMS Model: PDC SIGMA+ S1 25
Мълниеприемникът с изпреварващо действие AIDITEC SIGMA 25 µs e европейски продукт с доказани параметри, чрез множество тестове в акредитирани електрически лаборатории.Мълниеприемник AIDITEC SIGMA 25 ms притежава сертификат за успешно преминал тест с ток от 200 кА. Това го прави доверен избор за ..
0лв.
Без данък:0лв.
Brand: AIDITEC SYSTEMS Model: PDC SIGMA+ S2 45
Мълниеприемникът с изпреварващо действие AIDITEC SIGMA 45 µs е продукт с доказани експлоатационни показатели.  Активните мълниеприемници с време на изпреварване от 45 микросекунди, какъвто е AIDITEC SIGMA 45, са оптимално решение за защита от мълнии на големи сгради, съоръжение, открити пространства..
0лв.
Без данък:0лв.
Brand: AIDITEC SYSTEMS Model: PDC SIGMA+ S3 60
Параметрите, с които разполага мълниеприемникът с изпреварващо действие AIDITEC SIGMA 60 ms, гарантират осигуряване на мълниезищита на големи по площ сгради, производствени предприятия, съоръжения с най-различен характер и др. Голямото изпреварващо време на активния мълниеприемник AIDITEC SIGMA 60 µ..
0лв.
Без данък:0лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)
Този сайт ползва бисквитки за да ви предложи най-добра работа със сайта.
АКО ПРОДЪЛЖИТЕ ДА СЪРФИРАТЕ В САЙТА, ВИЕ СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ С ИЗПОЛЗВАНИТЕ ОТ НАС БИСКВИТКИ!