Menu
Your Cart

AIDITEC SYSTEMS

Brand: AIDITEC SYSTEMS Model: ADT COUNTER
Всяко директно попадение на мълния може да бъде отчетено и записано чрез интегриране на брояча за мълнии ADT COUNTER / Електромеханичен брояч /  като част от мълниезащитната система /мълниезащитна инсталация/. Инсталира се на един от вертикалните токоотводи, без да се налага прекъсване, което гарант..
0лв.
Без данък:0лв.
Brand: AIDITEC SYSTEMS Model: Искров разрядник
Искровият разрядник /SPARK GAP/ е подходящ за осъществяване на електрически връзки с цел изравняване на потенциалите на корпусите на електрическо оборудване и други проводящи части. В нормално състояние той поддържа заземените връзки изолирани /галванично разделени/, като същевременно значително на..
0лв.
Без данък:0лв.
Brand: AIDITEC SYSTEMS Model: PDC ELECTRON E 15
Мълниеприемникът с изпреварващо действие AIDITEC ELECTRON 15 ms е идеално/отлично решение за осигуряване на ефективна мълниезащита на сгради, обекти и съоръжения с неголяма разгъната площ. Оптимален защитен радиус около 45 м (в зависимост от Нивото на защита). Активният мълниеприемник AIDITEC ELECTR..
0лв.
Без данък:0лв.
Brand: AIDITEC SYSTEMS Model: PDC SIGMA+ S1 25
Мълниеприемникът с изпреварващо действие AIDITEC SIGMA 25 µs e европейски продукт с доказани параметри, чрез множество тестове в акредитирани електрически лаборатории. Надеждната технология на испанския производител AIDITEC SYSTEMS му отрежда водещо място в областта на мълниезащитата.Мълниеприем..
0лв.
Без данък:0лв.
Brand: AIDITEC SYSTEMS Model: PDC SIGMA+ S2 45
Мълниеприемникът с изпреварващо действие AIDITEC SIGMA 45 µs е продукт с доказани експлоатационни показатели. Предлага  се повече от 10 години на пазара, като ежедневно доказва своята ефективност. Активните мълниеприемници с време на изпреварване от 45 микросекунди, какъвто е AIDITEC SIGMA 45 ms, са..
0лв.
Без данък:0лв.
Brand: AIDITEC SYSTEMS Model: PDC SIGMA+ S3 60
Параметрите и иновативна технология с които разполага мълниеприемникът с изпреварващо действие AIDITEC SIGMA 60 ms, гарантират осигуряване на мълниезищита на големи по площ сгради, производствени предприятия, съоръжения с най-различен характер и др. Голямото изпреварващо време на активния мълниеприе..
0лв.
Без данък:0лв.
Brand: AIDITEC SYSTEMS Model: AIDITEC ADVANCE A1 37 ms
Mълниеприемникът с изпреварващо действие AIDITEC ADVANCE 37 ms е резултат от изследователската и развойна дейност на компанията производител AIDITEC SYSTEMS,  чрез която се цели да се постигне безкомпромисна ефективност. В мълниеприемниците с изпреварващо действие от серията ADVANCE 37 µs  са внедре..
0лв.
Без данък:0лв.
Brand: AIDITEC SYSTEMS Model: AIDITEC ADVANCE A2 60 ms
Мълниеприемниците с изпреварващо действие AIDITEC ADVANCE 60 µs са надежден избор за осигуряване на мълниезащита на обекти и съоръжения от национално значение, такива със стратегическо предназначение, училища, детски градини, спортни съоръжения и комплекси, промишлени и производствени предприятия. Т..
0лв.
Без данък:0лв.
Показани 1 от 8 | 8 (1 Страници)
Този сайт ползва бисквитки за да ви предложи най-добра работа със сайта.
АКО ПРОДЪЛЖИТЕ ДА СЪРФИРАТЕ В САЙТА, ВИЕ СЕ СЪГЛАСЯВАТЕ С ИЗПОЛЗВАНИТЕ ОТ НАС БИСКВИТКИ!