• Мълниеприемниците с изпреварващо действие AIDITEC от сериите ADVANCE, SIGMA и ELECTRON са тествани с ток от 200 kA. Подходящи са както за положителни, така и за отрицателни мълнии
    Притежават доживотна гаранция срещу производствени дефекти!

    Научете повече тук
  • Ефективната мълниезащита - 100% сигурност за бизнеса и дома Ви!
    Всеки проект изисква индивидуален подход, съобразителност и познания, за да бъде осигурена надеждна защита. Екипът ни е съставен от специалисти, притежаващи необходимите опит и експертиза, поради което винаги съумяваме да предложим най-удачните решения на нашите клиенти!
    Заяви час за оглед или консултация

Ефективната мълниезащита-100% сигурност за бизнеса и дома Ви!

''Диком'' ООД е основана през 2006 г. със седалище и адрес на управление в гр. Варна. Предмет на дейност на дружеството е проектиране, изграждане и поддръжка на мълниезащита, заземителни инсталации и защита от атмосферни и комутационни пренапрежения на жилищни и промишлени сгради, външни съоръжения и открити пространства. Компанията разполага с екип от висококвалифицирани специалисти в областта, преминали подготовка за изпълнение на професионалните си ангажименти и отговорности. В дейността си залага на висококачествени материали и оборудване, чрез които осигурява дългогодишна и надеждна експлоатация на системите за мълниезащита, а като официален дистрибутор и вносител успява да предложи на своите клиенти безкомпромисно качество на конкуренти цени!
 
''Диком ООД'' е ексклузивен представител на един от световните лидери на технологии за мълниезащита - испанския производител AIDITEC SYSTEMS, произвеждащ мълниеприемници с изпреварващо действие AIDITEC със серии ADVANCE, SIGMA и ELECTRON.  
 
  
Референции

„За времето през което развиваме дейността си, се доказахме като лоялен, предпочитан и надежден партньор в бранша. Ежедневно съчетаваме експертиза и ноу-хау с работа на терен, а това ни помага да се усъвършенстваме с бързи темпове! Положителната обратна връзка от нашите клиенти ни дава увереност да продължаваме да предоставяме най-качествените решения в тази област.“ - инж. Иво Иванов

Виж повече
Услуги

''Диком'' ООД предлага комплексни услуги в сферата на мълниезащитата, които се отличават с качество и професионализъм, постигнати посредством обогатяване чрез множество обучения и семинари, дългогодишен опит - повече от 15 години и ангажирани специалисти в компанията, притежаващи съответното образование и квалификации.

Виж повече
Софтуер - проектиране на мълниезащита

Диком ООД, Ви представя опростена и автоматизирана версия за осъществяване на анализ на оценка на риска за поражение от мълнии /индекс на риска от поражение от мълнии за всякакви видове сгради. Програмата е разработена и осигурена от испанския производители на технологични решения в областта на мълниезащитата - АIDITEC SYSTEMS.

Виж повече

Топ категории

Топ продукти

Защо да доверите сигурността си на „Диком“ ООД?

Предлагаме:

♦   Пълен инженеринг на Вашата мълниезащитна и заземителна инсталация.

Предлагаме цялостно решение за мълниезащитни и заземителни инсталации – от проектиране, през консултация, дистрибуция, изграждане до поддръжка.

♦   Висококачествено оборудване с гарантирана ефективност.

За осъществяване на дейността ни, залагаме на оборудване с отлично качество. Следим иновациите на пазара и регулярно замерваме изправността на уредите, с които работим.

♦   Безплатен анализ на риска от поражение на мълнии.

За нашите клиенти предоставяме безплатно анализ и оценка на риска от поражение на мълнии, извършване на оглед  и изготвяне на оферта за изграждане на мълниезащитна система, отговаряща на спецификата на техните обекти.

♦   Конкурентни цени, които получавате директно от официален представител.

Работим само с висококачествени европейски продукти, които като официален дистрибутор предоставяме на отлични цени за българския пазар. Мълниеприемниците с изпреварващо действие на AIDITEC SYSTEMS са с доживотна гаранция срещу производствени дефекти.

♦   Гъвкави решения, съобразени със специфичните нужди на нашите клиенти.

Всеки проект за нас е предизвикателство, което се взима под внимание от множество от нашите специалисти, за да предоставим най-доброто решение за нашите клиенти!

С преподавалите в центъра проведохме разговор в детайли на тема „Мълниезащи...

Един активен мълниеприемник, може да осигури оптимален защитен радиус от 80...

Всички стари сгради нямат или са с остарели и амортизирани гръмоотводни сис...

По време на гръмотевична буря атмосферният електрически потенциал, който се...